Ünnep van. Év vége van, rövidek a napok, járvány van, fáradtak vagyunk…

És mégis a PeKe él és virul. A közel másfél év bizonyította, hogy egyesületünk élet- és fejlődőképes. Ezt igazolja az is, hogy az elmúlt időszakban a taglétszámunk több mint a duplájára emelkedett.

Most, a téli időszakban sem feledkezünk meg tagjainkról, szimpatizánsainkról. Rendszeres időközönként online programokkal jelentkezünk, melyekre mindenkit szívesen látunk.

  • Rögtön karácsony után, december 27-én a szilveszteri durrogtatás hatásainak kivédéséről tart nekünk előadást az online térben Kruzslicz Anita.
  • 2022.január 9-én pedig az ultrahang vizsgálatok rejtelmeibe vezet be minket Dr. Bölcskei Molnár Edit.
  • Februárban pedig Dr. Gergely Anna etológussal beszélgethetünk a tökéletes kutyáról.

Szóval tele vagyunk tervekkel, eltökéltséggel és munkakedvvel.

Tagjainkat arra kérjük, hogy népszerűsítsék egyesületünket. MEOESZ kártyát tőlünk is lehet venni, de a PeKe több ennél. Jó közösség, ahová érdemes tartozni. Szükségünk van viszont az anyagi biztonságra is. Jelenleg a tagdíjak jelentik a legnagyobb bevételi forrást. Nem csak kérünk, vagyis nem csak beszedjük a tagdíjat, de igyekszünk a szokásosnál jóval többet nyújtani tagjainknak. (Az egyesületi tagdíj - az infláció ellenére – 2022-ben is változatlanul 6000 Ft, de a MEOESZ kártya ára 4000 Ft-ra emelkedett.)

Ünnep van, év vége van, rövidek a napok, járvány van, fáradtak vagyunk, de...

... az ünnep, a szeretteinkkel való együttlét majd ismét feltölt minket. Újult erővel vághatunk neki a tél hátralévő részének, hiszen a napok hosszabbodnak már, és – ahogy édesanyám mondta mindig – „január, február, itt a nyár…!”

Addig is kellemes karácsonyi ünnepeket, boldog újévet kívánunk minden klubtagunknak, szimpatizánsunknak és a jóakaratú embereknek.

István

Copyright (c) 2020 - Peke Pest megyei Kutyások Egyesülete

https://www.peke.hu